Skip links

Wij combineren benodigde tekeningen met unieke inzichten

Onze innovatieve meetmethodes zorgen er voor dat u ons kunt inzetten voor de alledaagse tekeningen, maar uit dezelfde drone vlucht kunt uw organisatie nog veel meer waardevolle informatie krijgen.

Neem contact op

Geldbesparend

Omdat onze meetmethode inzichten biedt die voorheen niet mogelijk waren, kunnen bepaalde aannames vooraf al worden weggenomen. En dit bespaart vaak een hoop geld.

Tijdbesparend

Bij de meeste projecten zijn wij na twee uur weer weg. Afhankelijk van de uitvraag, kunnen wij – indien nodig – de tekening de volgende dag al leveren.

Veilig

Omdat wij de metingen vanuit de lucht uitvoeren, is de kans op ongelukken zeer klein. Bovendien kunnen wij op plekken meten waar geen landmeter kan of mag komen.

Zeer volledig

Een drone meting bestaat uit honderden miljoenen meetpunten en honderden foto’s. Hierdoor is er heel veel detail uit onze metingen te halen.

Wij waren op zoek naar een partij die terreinmetingen voor ons konden doen, zodat wij nauwkeurig de grondbalans konden berekenen. Uiteindelijk bleek SkyWise in staat om andere vraagstukken, zoals het controleren van het kadaster en een betrouwbare ondergrond bieden voor het ontwerp, ook bij ons weg kon nemen.

10x

deelbaar

“De metingen die wij vroeger lieten doen, waren alleen te gebruiken door onze ontwerp afdeling. Maar de bestanden die standaard ontvangen van SkyWise gaan de hele organisatie rond.”

50%

minder betalen

“Het is lastig om er een getal aan te hangen – omdat jullie meting zoveel facetten dekt – maar ik denk dat het inmeten ansich al de helft van de prijs was.”

Wij werken samen met een groot deel van projectontwikkelend Nederland

Waar worden wij voor ingezet?

Eigenlijk alles waar de traditionele landmeter ook voor werd ingezet. En nog veel meer.

Situatietekening

Oud vertrouwd, in NLCS, maar met veel meer precisie en dekking.

Hoogtemodel (DTM)

De maaiveld meting van de toekomst, met miljoenen meetpunten.

BIM Modellen

De huidige situatie in 3D BIM, met een hoog detailniveau.

Revisietekening

De nieuwe situatie snel vastgelegd, in NLCS, met meer detail.

En waarom?

Wij begrijpen dat het lastig is om oude werkwijzes te laten vallen. Maar dit is waarom.

Meer dan alleen een tekening

Gemiddeld leveren wij uit één drone vlucht ongeveer 10 verschillende bestanden. En dat is nog maar het puntje van de ijsberg.

Multi inzetbaar

Het ene moment heeft u terreinhoogtes nodig. Het andere moment boomstam posities. Later weer een visuele inspectie van een dak.

Geleverd in vertrouwd bestand

Wij leveren kant-en-klare bestanden voor de alledaagse CAD, BIM en GIS programma’s. Dus geen gedoe met het omzetten van bestanden.

Dit praat veel makkelijker

Wij laten uw project tot leven komen. 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot de kleinste details van de projectlocatie.

Project gekloond in de cloud

De technische afdeling krijgt een tekening, de rest krijgt een mega realistische kloon in de cloud.

Voorkom onzinnig locatie bezoek

Nooit meer onnodig langs de projectlocatie of eindeloos rondkijken op Google Maps.

iMac
Haal nog meer uit die ene drone meting

Eén drone vlucht, tientallen metingen

Voor wie in de organisatie?

Onze bestanden worden in de bouw & infra gebruikt door onder andere..

Projectmanager

Deze all-rounder heeft veel baat bij all-round data over het project. Met onze data kunnen projectmanagers beter plannen, regisseren en risico’s inschatten.

Gebiedseconoom

Onze datasets helpen gebiedseconomen om haalbaarheid, kansen en bestaande exploitaties om te rekenen naar euro’s. De veelzijdigheid van onze data helpt daar enorm bij.

BIM Manager

Een BIM afdeling heeft graag een heel volledig model, waarbij alle elementen in 3D staan en niets wordt vergeten. Tevens leveren wij een ruwe pointcloud aan.

Ontwikkelaar

De haalbaarheid van een project valt of staat met zoveel mogelijk data, met zo min mogelijk moeite. Onze metingen scheppen een totaalbeeld in allerlei facetten.

Een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Dat is het halve werk!

Meer over ons

Ga aan de slag

Ons team hoort graag van je

Om tot het meest ideale eindproduct te komen, is het prettig als wij even uw vraagstuk voorgelegd krijgen.

Samen bepalen we de te leveren bestanden

Ons team zal aan de hand van het vraagstuk de benodigde bestanden bepalen en aan de hand van het werkgebied een offerte opstellen.

Meting uitvoeren

Zodra de offerte is goedgekeurd, plannen wij samen met u een moment voor de meting. Indien nodig kan dit vaak al binnen 1 – 3 werkdagen.

Bestanden leveren

Als de meting succesvol is uitgevoerd, gaat ons team op de tekenkamer aan de slag. Meestal kunnen wij 2 tot 4 dagen na de meting de bestanden aanleveren.

Neem contact op