Skip links

De nieuwe generatie 3D surveyors

SkyWise is in 2015 opgericht met het idee om te innoveren in een markt waar traditionele werkwijzen hoog in het vaandel staan. Inmiddels is dat idee een groot onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden. Wij krijgen energie van het feit dat wij onderdeel zijn van die transformatie. Van 2D naar 3D. Van punten en lijnen naar digital twins. Van nog nooit gemeten, naar iedere maand een meting. En waar voorheen alleen de technische afdeling profijt had van een meting, zorgen wij er voor dat iedere afdeling profijt kan hebben van onze metingen. En voor ons is dit pas het begin, want de mogelijkheden worden eindeloos.

iMac

Samenwerken met SkyWise

Soms worden wij gebeld om ergens de plaats van een schutting in te meten. Daar is onze dienstverlening niet helemaal op afgestemd. Onze manier van inwinning is compleet anders dan de klassieke landmeter. Desondanks kan het te leveren bestand hetzelfde zijn als bij de traditionele landmeter. Maar ons doel is dat wij veel meer data leveren voor een vergelijkbare prijs.

Gekscherend gebruiken wij wel eens het (zelfverzonnen) gezegde “een appel vergelijken met een complete perenteelt”. Naast dat wij veel meetpunten inwinnen, leveren wij ook hele andere nuttige bestanden. Bekijk onze productpagina’s voor de verschillende opties. Al deze producten zijn optioneel te leveren vanuit één dronevlucht!

Ons Team

Immer Hofstede
Chief Pilot + RT

Ralph Bergman
Hoofd Tekenaar

Mark Ernst
Observer + RT

Ruben Seigers
Projectmanager (+ RT)

Marijn Smith
Tekenaar

Tim Oude Groen
Tekenaar

Brian Claessen
Account Director

Movi
Happiness Officer

SkyWisers in actie 🚀

Gevestigd in Haarlem

Vanaf het begin zijn wij gevestigd in Haarlem. Begonnen in het stationsgebouw en later verhuisd naar de Waarderpolder. Inmiddels hebben wij onze droom verwezenlijkt door kantoor te houden in het mooiste gebouw van de Waarderpolder, namelijk de Figeehal. Met uitzicht op het water en de kade als onze voortuin, wanen wij ons op de mooiste plek in ons industriegebied!

Actief in heel Europa

Heel lang waren wij beperkt tot drone operaties binnen Nederland. Redelijk frustrerend als je aanvoelt dat andere landen ook met smart wachten op jouw diensten. Maar per 1 januari 2022 mogen wij Europa in! De Europese wetgeving is een feit en daarmee openen wij de deur richting onze buurlanden.

Meer weten?

Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

Adres

Hendrik Figeeweg 1-M

2031 BJ, Haarlem

Contact

023 – 20 220 47

info@skywisegeodata.nl

Of nodig ons uit voor een presentatie.

Wekelijks gaan wij langs bij nieuwe en huidige klanten om de mogelijkheden te bespreken over onze dienstverlening.

Wij begrijpen heel goed dat u eerst wat feeling wilt krijgen met het product en ons team. Vandaar dat wij maar al te graag langskomen!