Skip links

De nieuwe generatie 3D surveyors

SkyWise is in 2015 opgericht met het idee om te innoveren in een markt waar traditionele werkwijzen hoog in het vaandel staan. Inmiddels is dat idee een groot onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden. Wij krijgen energie van het feit dat wij onderdeel zijn van die transformatie. Van 2D naar 3D. Van punten en lijnen naar digital twins. Van nog nooit gemeten, naar iedere maand een meting. En waar voorheen alleen de technische afdeling profijt had van een meting, zorgen wij er voor dat iedere afdeling profijt kan hebben van onze metingen. En voor ons is dit pas het begin, want de mogelijkheden worden eindeloos.

iMac

Samenwerken met SkyWise

Als je op zoek bent naar een traditioneel landmeetkundig bureau, dan zijn wij misschien niet de juiste partij. Onze manier van inwinning is compleet anders. Desondanks kan het te leveren bestand hetzelfde zijn als bij de traditionele landmeter. Maar ons doel is dat wij veel meer data leveren voor een vergelijkbare prijs.

Gekscherend gebruiken wij wel eens het (zelfverzonnen) gezegde “appels vergelijken met een complete perenteelt”. Naast dat wij veel meetpunten inwinnen, leveren wij ook hele andere nuttige bestanden. Bekijk onze productpagina’s voor de verschillende opties. Al deze producten zijn optioneel te leveren vanuit één dronevlucht!

SkyWisers in actie 🚀

Gevestigd in Haarlem

Vanaf het begin zijn wij gevestigd in Haarlem. Begonnen in het stationsgebouw en later verhuisd naar de Waarderpolder. Inmiddels hebben wij onze droom verwezenlijkt door kantoor te houden in het mooiste gebouw van de Waarderpolder, namelijk de Figeehal. Met uitzicht op het water en de kade als onze voortuin, wanen wij ons op de mooiste plek in ons industriegebied!

Actief in heel Europa

Heel lang waren wij beperkt tot drone operaties binnen Nederland. Redelijk frustrerend als je aanvoelt dat andere landen ook met smart wachten op jouw diensten. Maar per 1 januari 2022 mogen wij Europa in! De Europese wetgeving is een feit en daarmee openen wij de deur richting onze buurlanden.

Ons Team

Nico van der Wijk

Chief Pilot

Ralph Bergman

Hoofd Tekenaar

Immer Hofstede

Observer & RT

Marijn Smith

Tekenaar

Brian Claessen

Account Management

Ruben Seigers

Planning & Administratie

Meer weten?

Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

Adres

Hendrik Figeeweg 1-M

2031 BJ, Haarlem

Contact

023 – 20 220 47

info@skywisegeodata.nl

Of nodig ons uit voor een presentatie.

Wekelijks gaan wij langs bij nieuwe en huidige klanten om de mogelijkheden te bespreken over onze dienstverlening.

Wij begrijpen heel goed dat u eerst wat feeling wilt krijgen met het product en ons team. Vandaar dat wij maar al te graag langskomen!