Skip links

Veel minder discussie over kuubs, voortgang, planning en meer

Kies voor een manier waarbij alle belanghebbenden het overzicht houden, maar toch betrokken kunnen zijn bij ieder detail. Sinds onze komst hebben wij al meer dan honderd grondverzet projecten discussieloos gemaakt.

Neem contact op

Betaalbaar

Vaak wordt aangenomen dat nieuwe technieken duur zijn. Door onze unieke werkwijze zijn wij veelal betaalbaarder dan de traditionele meetmethodes. En veel sneller.

Tijdbesparend

Bij de meeste projecten zijn wij na twee uur weer weg. Afhankelijk van de uitvraag, kunnen wij – indien nodig – de tekening de volgende dag al leveren.

Veilig

Omdat wij de metingen vanuit de lucht uitvoeren, is de kans op ongelukken zeer klein. Bovendien kunnen wij op plekken meten waar geen landmeter kan of mag komen.

Zeer volledig

Een drone meting bestaat uit honderden miljoenen meetpunten en honderden foto’s. Hierdoor is er heel veel detail uit onze metingen te halen.

Op plekken komen waar wij niet konden komen. Op die manier begon onze samenwerking met SkyWise. Maar inmiddels gebruiken wij hun metingen voor allerlei doeleinden en is de hoeveelheden discussie verleden tijd doordat de drone meting leidend is.”

10x

sneller ingewonnen

“Traditioneel deden wij ongeveer een week over het inmeten van een project van 50 hectare. De jongens van SkyWise waren in een paar uurtjes weer vertrokken.”

20x

nauwkeuriger

“Normaal gesproken meten wij bij een hoogtemodel een raster van 10×10 meter. Van SkyWise kregen wij werkbaar DXF bestand met iedere 50 centimeter een hoogte, ongekend voor een landmeter.”

Wij werken samen met een groot deel van grond verplaatsend Nederland

Waar worden wij voor ingezet?

Eigenlijk alles waar de traditionele landmeter ook voor werd ingezet. En nog veel meer.

Hoogtemodel (DTM)

De maaiveld meting van de toekomst, met miljoenen meetpunten.

Revisietekening

De nieuwe situatie snel vastgelegd, in NLCS, met meer detail.

Cut/fill berekening

Twee metingen vergelijken, waarbij iedere centimeter telt.

Depot meting

Losse depots verrekenen of afvoeren? Wij berekenen de kuubs nauwkeurig.

En waarom?

Wij begrijpen dat het lastig is om oude werkwijzes te laten vallen. Maar dit is waarom.

Meer dan alleen een tekening

Gemiddeld leveren wij uit één drone vlucht ongeveer 10 verschillende bestanden. En dat is nog maar het puntje van de ijsberg.

Multi inzetbaar

Het ene moment heeft u terreinhoogtes nodig. Het andere moment boomstam posities. Later weer een visuele inspectie van een dak.

Geleverd in vertrouwd bestand

Wij leveren kant-en-klare bestanden voor de alledaagse CAD, BIM en GIS programma’s. Dus geen gedoe met het omzetten van bestanden.

Tijdreizen door uw project

Wij laten uw project tot leven komen. 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot de kleinste details van de projectlocatie.

Project gekloond in de cloud

De technische afdeling krijgt een tekening, de rest krijgt een mega realistische kloon in de cloud.

Bekijk per meting de voortgang

Wij maken een archiefkast van uw project, met iedere meting een compleet beeld van de locatie

iMac
Haal nog meer uit die ene drone meting

Eén drone vlucht, tientallen metingen

Voor wie in de organisatie?

Onze bestanden worden in de grondverzet gebruikt door onder andere..

Hoofduitvoerder

Van de voortgang bewaken tot nauwkeurige calculaties uit laten voeren. De hoofduitvoerder hoeft minder naar locatie en is toch goed op de hoogte.

Werkvoorbereider

Een begin van een project valt of staat bij een goede basis. De werkvoorbereider is gebaat bij een hele complete inmeting waar van alles uit te halen is.

Ontwerper

Omdat de situatie zo nauwkeurig en volledig is ingewonnen, kan de ontwerper zeer precies en zonder twijfel aan de slag. Hierbij worden ontwerpfouten voorkomen.

Calculator

Een nauwkeurig beeld van de situatie is van groot belang voor de calculator. Grondbalansen, sloopkosten, rooikosten en meer worden allemaal uit onze data gehaald.

Planontwikkelaar

Een planontwikkelaar gebruikt onze data om te kijken wat er mogelijk is. Het ontwerp wordt getoetst of gemaakt aan de hand van onze inmeting.

Tendermanager

Bij tenders wordt onze data vaak gebruikt voor het grote en complete plaatje, maar als er hele exacte data snel nodig is, kan dat uit dezelfde dataset worden gehaald.

Een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Dat is het halve werk!

Meer over ons

Ga aan de slag

Ons team hoort graag van je

Om tot het meest ideale eindproduct te komen, is het prettig als wij even uw vraagstuk voorgelegd krijgen.

Samen bepalen we de te leveren bestanden

Ons team zal aan de hand van het vraagstuk de benodigde bestanden bepalen en aan de hand van het werkgebied een offerte opstellen.

Meting uitvoeren

Zodra de offerte is goedgekeurd, plannen wij samen met u een moment voor de meting. Indien nodig kan dit vaak al binnen 1 – 3 werkdagen.

Bestanden leveren

Als de meting succesvol is uitgevoerd, gaat ons team op de tekenkamer aan de slag. Meestal kunnen wij 2 tot 4 dagen na de meting de bestanden aanleveren.

Neem contact op