Skip links

Dé meetmethode voor uw huidige voorraad

Wij meten tientallen op- en overslag locaties in Europa, honderden keren per jaar. De nauwkeurigste en veiligste methode die er is, en wij hebben deze ook nog betaalbaar gemaakt.

Neem contact op

Betaalbaar

Vaak wordt aangenomen dat nieuwe technieken duur zijn. Door onze unieke werkwijze zijn wij veelal betaalbaarder dan de traditionele meetmethodes. En veel sneller.

Tijdbesparend

Bij de meeste projecten zijn wij na twee uur weer weg. Afhankelijk van de uitvraag, kunnen wij – indien nodig – de tekening de volgende dag al leveren.

Veilig

Omdat wij de metingen vanuit de lucht uitvoeren, is de kans op ongelukken zeer klein. Bovendien kunnen wij op plekken meten waar geen landmeter kan of mag komen.

Zeer volledig

Een drone meting bestaat uit honderden miljoenen meetpunten en honderden foto’s. Hierdoor is er heel veel detail uit onze metingen te halen.

De voorraad was altijd voer voor discussie. Ons voorraadsysteem was bijna nooit accuraat, vertoonde vaak een verschil met wat er echt lag. De metingen van SkyWise helpen ons bij de inventarisatie, omdat zij meten waar er op dat moment ligt. Daardoor is de discussie en onduidelijkheid weg!

5x

sneller aangeleverd

“Onze vorige meetmethode duurde veel langer en was bovendien niet ongevaarlijk. Toen SkyWise voor de eerste keer kwam meten waren wij verbaasd over de snelheid. En het moment van aanleveren is een aantal dagen eerder.”

100%

veilig

“Bij onze collega bedrijven zijn wel eens ongelukken gebeurd tijdens de voorraadopname. Met de drone is die kans een stuk kleiner. En tijdens de meting hoeven wij de productie niet meer stil te leggen.”

Wij werken samen met grondstofverwerkend Nederland

Waar worden wij voor ingezet?

Eigenlijk alles waar de traditionele landmeter ook voor werd ingezet. En nog veel meer.

Depot meting

Dé meetmethode om uw voorraad van vandaag morgen te weten.

Hoogtemodel (DTM)

De maaiveld meting van de toekomst, met miljoenen meetpunten.

Situatietekening

Oud vertrouwd, in NLCS, maar met veel meer precisie en dekking.

Orthophoto

Een geografische kloon van uw terrein, inzoomen tot een euromunt.

En waarom?

Wij begrijpen dat het lastig is om oude werkwijzes te laten vallen. Maar dit is waarom.

Meer dan alleen een tekening

Gemiddeld leveren wij uit één drone vlucht ongeveer 10 verschillende bestanden. En dat is nog maar het puntje van de ijsberg.

Multi inzetbaar

Het ene moment heeft u terreinhoogtes nodig. Het andere moment boomstam posities. Later weer een visuele inspectie van een dak.

Geleverd in vertrouwd bestand

Wij leveren kant-en-klare bestanden voor de alledaagse CAD, BIM en GIS programma’s. Dus geen gedoe met het omzetten van bestanden.

Tijdreizen door uw locatie

Wij laten uw project tot leven komen. 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot de kleinste details van de projectlocatie.

Project gekloond in de cloud

De technische afdeling krijgt een tekening, de rest krijgt een mega realistische kloon in de cloud.

Bekijk per meting het verschil

Wij maken een archiefkast van uw project, met iedere meting een compleet beeld van de locatie

iMac
Haal nog meer uit die ene drone meting

Eén drone vlucht, tientallen metingen

Een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Dat is het halve werk!

Meer over ons

Ga aan de slag

Ons team hoort graag van je

Om tot het meest ideale eindproduct te komen, is het prettig als wij even uw vraagstuk voorgelegd krijgen.

Samen bepalen we de te leveren bestanden

Ons team zal aan de hand van het vraagstuk de benodigde bestanden bepalen en aan de hand van het werkgebied een offerte opstellen.

Meting uitvoeren

Zodra de offerte is goedgekeurd, plannen wij samen met u een moment voor de meting. Indien nodig kan dit vaak al binnen 1 – 3 werkdagen.

Bestanden leveren

Als de meting succesvol is uitgevoerd, gaat ons team op de tekenkamer aan de slag. Meestal kunnen wij 2 tot 4 dagen na de meting de bestanden aanleveren.

Neem contact op